Reklámberendezések gyártása, Digitális nyomtatás

Menu

Fólia - Banner

A reklám felületek egyszerűen és gyorsan is elkészíthetőek, egy gyorsan kifeszített homlokzati ponyvával, befóliázott kirakattal is oda tudjuk csalogatni leendő partnereinket. Alapvetően megkülönböztetnünk hosszútávú (3-7 éves fóliák) és rövidtávú (1-3 éves fóliák) alkalmazásokat. Természetesen vannak speciálisan visszaszedhető ragasztóval ellátott fóliák is melyeket kifejezetten kampány fóliázásra, kiállítás fóliázásra használunk, így könnyen eltávolítható a felületről.

Tovább tudjuk csoportosítani a fóliákat, nyomtatható kivitelűekre is. A nyomtatható fóliát mi a HP LATEX 3000-es gépünkkel nyomtatjuk. Melynek érdekessége, hogy szinte a felületre "vulkanizálja" a festéket, így ez olyan keménységű lesz, hogy nem lehet eltávolítani a felületről, még egy érmével sem. Teljesen szagtalan, erről bővebben olvashat a HP Latex nyomtatás menüsor alatt.

A bannereket, One Way vision fóliákat (fényáteresztő öntapadó fólia belátás védelemmel) is ezzel a technológiával dolgozzunk föl, így biztosított az első osztályú minőség.