Reklámberendezések gyártása, Digitális nyomtatás

Menu

Plexi és fém megmunkálás

Az fémlemez feldolgozásához a korszerű gép parkunk lehetővé teszi, hogy házon belül végezzük el a lemezdarabolási hajlítási munkákat (Durma lemezolló, és élhajlító 3000 mm-ig). A termék össze állítását, hegesztését nagyon korszerű REHM hegesztőgéppel végezzük, így a legjobb kötést tudjuk létrehozni.

Az akril lemez közismertebb nevén plexi megmunkálása is nagyon régóta profilunkba tartozik, gépparkunk itt is teljes, melyből egy kis ízelítő: Holz-Her lapszabászgép, Herz élpolírozó, Herz élhajlító(kétzónás, egyzónás),Festool kéziszerszámok stb.
A plexi megmunkáláshoz jól kell ismerni az alapanyag kémiai tulajdonságit. (öntött vagy extrudált stb..) Az alapanyag vastagságnak is fontos szerepe van, illetve a feldolgozás egyik fontos folyamata a megmunkálás előtti vagy szükség esetén közbeni plexi feszültség mentesítés a tökéletes ragasztási felületek eléréséhez. Az alapanyag beszállítóink fontos pillérje a jó minőségű termékek előállításának, sokszor együtt találjuk ki melyik alapanyag a legalkalmasabb az adott termék előállításához. Preferált beszállítóink: Vink Plast Kft, Kerttrade Kft.