Reklámberendezések gyártása, Digitális nyomtatás

Menu

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

Cégünk a TRIFORM NEON Kft. 1998-ban kezdte meg működését Budapesten, az Őrnagy u. 4. alatt. 2007-ben a budapesti telephelyünk bővítési és fejlesztési szűkösségek miatt Gödöllő közvetlen közelébe (Isaszeg) költözött ki.

A költözés jótékony hatásai közé tartozik a nagyobb volumenű munkák, és a nagyobb megrendelések elvállalhatósága. A telephely váltással egyszerre a kezdeti 12 főt foglalkoztató cégünket mára 25 fősre bővítettük, a megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Folyamatos beruházásainknak köszönhetően cégünk az elmúltévekben dinamikus fejlődésnek indult. A legújabb fejlesztéseink közé tartozik egy nagyfelbontású Latex 3000-es nyomtató, mely 3200 mm-es szélességben tud nyomtatni. Fotoba XLD 170 plakát daraboló gép ezen a gépen gyorsan és hatékonyan tudjuk feldolgozni az általunk készített nyomtatásokat.

Van egy CNC marógépünk,és magas szintű fémmegmunkáló üzemünk. (3000 mm-es élhajlító, lemezdaraboló, pofil hengerítő, hegesztő gépek stb.) A műanyag feldolgozást sem ma kezdtük, így abban is igen profi gépparkkal rendelkezünk.

A korszerű villamos és mechanikai technológiáinknak, a fejlett számítógépes tervezésnek köszönhetően, a kezdeti alapötlettől rekord gyorsasággal eljuthat a kész termékig aki megtisztel minket a bizalmával.

A referenciáink a legkisebb egyedi munkáktól, a legbonyolultabb tetőreklámokig mutatják be cégünk teljesítőképességét. Nekünk a legösszetettebb termék sem akadály, az alapanyagok megmunkálásához szükséges gépek széles skálájával rendelkezik cégünk.

Cégünknél most is folyamatos fejlesztések vannak, (telephely bővítés, gépbeszerzés) amelyhez Európai Uniós támogatást is kaptunk.

Európai Unió által támogatott fejlesztésünk:

50% Európai Uniós támogatással készül megvalósulni a TRIFORM NEON Kft. isaszegi telephelyének fejlesztése, szolgáltató tevékenységét támogató eszközök beszerzése:

A TRIFORM NEON Kft. 1996. évi alapítása óta foglalkozik villamos világító eszközök, kül- és beltéri reklámok, díszvilágítások, reklámtáblák, nyomdaipai termékek tervezésével, kivitelezésével...